Bekijk de webversie van de nieuwsbrief (via incus-software)
header
nieuwsbrief
 
 Extra nieuwsbrief september 2021
 
 

Beste AbonneeFoto van Hennie Epping

Een extra nieuwsbrief? Dan moet er wel iets bijzonders zijn. Dat is er dan ook. We zijn heel blij dat we jullie deze keer alleen positieve berichten kunnen laten weten.

Dat is in de eerste plaats de contactdag in Heijthuijsen, op 16 oktober aanstaande, die na de laatste persconferentie over corona echt doorgang kan vinden. We zijn heel blij dat dit weer mogelijk is. Zoals we in de vooraankondiging al hebben laten weten, was er door de beperkte voorbereidingstijd niet voldoende tijd om een goed programma op te zetten.
Kijk hier voor meer informatie en hoe je je in kunt schrijven.

Een tweede “evenement” wat ik onder jullie aandacht wil brengen is de bijzondere, online, huiskamerbijeenkomst op 12 oktober. Tijdens deze bijeenkomst zal Dr. Ir. André Goedegebure, audioloog bij het Erasmus MC, ons uitgebreid informeren over de rol van de audioloog in het CI-traject. Lees hier voor meer informatie

We hopen op beide bijeenkomsten op een grote opkomst.

Tot een volgende nieuwsbrief.

Hennie Epping, voorzitter

 

plaatje
Het is al twee jaar geleden dat de traditionele contactdag in Heythuysen doorgang kon vinden. Nu gaat dat dus wel lukken. Anders dan u van ons gewend bent is er geen programma, maar ligt het accent vooral op de ontmoeting.
 

plaatje
OPCI organiseert een bijzondere online huiskamerbijeenkomst CI. Deze avond zal Dr. Ir. André Goedegebure, audioloog, uitgebreid vertellen over het thema “de audioloog en het Cochleair Implantaat”.
 
 
 
Aanmelden nieuwsbrief Afmelden nieuwsbrief (via incus-software)

OPCI - onafhankelijk platform CI
Randhoeve 221 3995 GA Houten tel 030 - 290 0360
info@opciweb.nlwww.opciweb.nlforum.opciweb.nl